El "ric" és un butlletí electrònic que t'informa periòdicament de les principals activitats culturals promogudes per l'Ajuntament de Ripoll, entitats i associacions del municipi.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ripoll, amb la finalitat de trametre informació d'activitats culturals així com informar d'aquells serveis o actuacions en l'àmbit cultural i social que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del vostre interès. Les dades recollides també poden ser incorporades en altres fitxers de l'Ajuntament de Ripoll, d'acord amb la legislació o la normativa vigent en cada cas. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament: Plaça Ajuntament número 3 - 17500 Ripoll, indicant clarament en l'assumpte "Exercici de dret LOPD".

* Obligatori

L'Ajuntament de Ripoll pot utilitzar la informació d'aquest formulari per estar en contacte amb vostè i fer-li arribar informació d'activitats promogudes per l'Ajuntament de Ripoll, entitats i associacions del municipi. Com voleu rebre la informació :

Email Marketing Powered by MailChimp