Inner Fire Works

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten bij Inner Fire Works: Steunpunt voor gezond en ecologisch leven?

We houden regelmatig lezingen en workshops hier in Averbode rond ecologische thema's zoals natuurlijke imkeren en fruit boom snoeien.  Deze organiseren we vaak samen met de transitie beweging en VELT Hageland.

Kookworkshops, kiemen lessen, reiki en energie healing uitwissel-avonden, vrouwen verwendagen, e.d., hebben hier ook plaatsgevonden en staan weer in de planning voor 2014, als ook klank concerten, potlucks, thuis-restaurant avonden, ruildagen, meubel restauratie workshops, en meer.

Inner Fire Works verkoopt ook biologische producten van kleine boeren in de lokale omgeving en ook van kleine boeren in Italië en Spanje.  Ik heb deze "bedrijfsactiviteit" eigenlijk een andere naam gegeven: Averbio.

Mensen op deze mailinglijst krijgen vooral informatie over Averbio en over lezingen en activiteiten die hier plaats gaan vinden, maar ook af en toe algemene informatie. Bijvoorbeeld als ik hoor dat een interessante lezing over kruiden of een verkoopdag voor lokale biologisch vlees gaat gebeuren in de omgeving, zet ik dat soms ook in een mail.

Omdat Inner Fire Works/Averbio eigenlijk mijn bijberoep is en omdat ik zelf heel druk ben met mijn moestuin en kippen, heb ik eigenlijk niet zo veel tijd voor nieuwsbrieven -- dus, vrees niet, je krijgt geen 10 mails per week van mij.... 

Ik zal ook later de subgroup functie van mailchimp proberen te gebruiken, zodat ik mails een beetje kan filteren -- mensen van verder weg of mensen die alleen maar interesse hebben in gezondheid- of ecologischthema's kunnen dan minder mails krijgen.  Voor nu zal ik de thema in de titel zetten zodat mensen de mail snel kunnen deleten als het niet relevant is....  Mailchimp vind ik een prachtige, krachtige programma!

Bedankt voor je interesse en hopelijk tot kijk bij één of andere activiteit!

Met vriendelijke groeten, Emily Adams (en Paulus Dominicus)

Inner Fire Works: Steunpunt voor gezond en ecologisch leven.
* indicates required
Email Marketing Powered by MailChimp