Visual13 - Espai Armengol

Benvinguts a la llista de subscripció de Visual13 i Espai Armengol.
Completa el formulari següent:

*"Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:
El responsable del tractament de les seves dades és VISUAL 13 COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL SL, amb CIF: B17913245i domicili a VILAJUÏGAC/ TOPETE, 19 - CP 17493. Le informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti per tal de remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interés. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.
No comunicarem les seves dades. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en marcar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari"

 
* Obligatori
Email Marketing Powered by MailChimp